Valmistus

Valmistus

Hitsaukset ja kokoonpanot tehdään aina työhön ja materiaaliin sopivilla välineillä ja menetelmillä ammattiylpeydellä. Simppeleistä pikkuosista vaativiin isompiin kokonaisuuksiin.

Alihankinta ja sopimusvalmistus

Olemme apuna, jos tarvitsette lisää kapasiteettia omaan hitsaustuotantoon vain hetkeksi tai haluatte ulkoistaa hitsaukset ja laitekokoonpanot kokonaan. 

Tilaustyöt

 Teemme tilaustyöt piirustuksien ja annettujen mittojen, sekä vaatimusten mukaan tai voimme mitoittaa ja suunnitella yhdessä yksilölliset, juuri kohteeseen räätälöidyt sopivat ratkaisut.

Metallituotteet

Voimme myös ottaa kokonaisvastuun tuotteesta aina suunnittelusta ja materiaalihankinnoista valmistukseen ja pintakäsittelyyn.

 

Putkistot, teräsrakenteet ja levytyöt

Hitsattavat putkistot ja painelaitteet ovat ehdotonta erityisosaamistamme, mutta teemme mielellään myös ohutlevytyöt, kaiteet ja teräsrakenteetkin.

Käsiteltävän metallin ainevahvuus, malli, koostumus tai liitosmuoto eivät juurikaan rajoita tekemistä.

CAD-suunnittelu

Hyödynnämme tarvittaessa eri tietokoneohjelmistoja tuotteiden suunnittelussa, valmistuksessa ja piirustusten teossa, sekä osien teettämisessä yhteistyökumppaneilta.

Tämä nopeuttaa ja helpottaa pienenkin kappaleen tekoa ja on myös tilaajalle selvää säästöä.

Tuotekehitys

Jos työtä tehdessä tai suunnitellessa huomataan vaihtoehtoisia työtapoja tai muita epäkohtia, annamme mielellään ilmaisia vinkkejä ja kehitysideoita asiakkaillemme.

Jatkuva parantaminen ja itsensä kehittäminen on perustana myös omalle toiminnallemme.

× 044 9805449