Hitsauspalvelut

Hitsauspalvelut

Voit olla yhteydessä kaikissa hitsaukseen ja metallitöihin liittyvissä asioissa. Hitsausten laadun varmistavat standardien EN ISO 9606-2/PED 2014/68/EU mukaisesti suoritetut pätevyyskokeet, sekä IWS-koulutettu yrittäjä.

TIG, MIG/MAG, Puikkohitsaukset

Hitsattavan metallin ominaisuuksista, ainevahvuudesta tai muodosta riippumatta hitsaustöihin löytyy vuosien kokemus ja tietämys TIG, Mig/Mag, ja puikkohitsauksista.

Tietotaito, materiaalien hyvä tunteminen, oikeat välineet ja aina työhön sopivat menetelmät lisäävät työn tehokkuutta ja tuotteiden kestoikää.

 

Korjaushitsaus

Jos metalli on hitsattavaa, sitä voi myös korjata hitsaamalla.

Oli korjaustarve suuri tai pieni, kannattaa olla yhteydessä niin selvitetään yhdessä onko tuote korjattavissa ja minkälainen kustannusarvio on.

Hankalasti siirrettävät kohteet korjataan tietysti paikan päällä.

Asennus ja kunnossapito

Huoltoauton ja kätevästi liikkuvan kaluston ansiosta onnistuu hitsaukset, kone- ja laiteasennukset sekä huollot teollisuudelle myös paikan päällä.

Tarvittaessa toimimme myös tuotannon / kunnossapidon apuna asennuksissa ja huolloissa tehden myös ennakoivia ja parantavia toimia, että suuremmilta remonteilta vältytään.

 

 

Hitsaus eri materiaaleille

Ruostumattomat ja haponkestävät

Mustat

Kuumalujat

Erikoishaponkestävät Duplex, Super-duplex, Hastelloy

Alumiini

Cor-ten teräs

Hitsattavat rakenneteräkset

Hitsattavat putkistot ja levytyöt

Suurten paineiden kaasulinjojen, tai erityistä hygieniaa vaativien elintarvikealan laitteiden ja putkistojen asennuksessa on erilaisia tärkeitä huomioitavia asioita ja vaatimuksia.

Laaja kokemus eri ympäristöistä on opettanut huomioimaan ja ymmärtämään nämä asiat. Ylitämme haastavankin työn vaatimukset ylpeydellä.

IWS-palvelut

Laadunvarmistus

Asennusvalvonta

Hitsauksen koordinointi

Konsultointipalvelut

Kaikkea toimintaamme ohjaa halu tehdä asiat vaadittua paremmin ja tuottaa laadukkaita palveluita ja pitkäikäisiä tuotteita.  

× 044 9805449